1.1 We hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, 7 dagen de tijd om het product terug te sturen. LET OP! U kunt alleen items retourneren die niet gepersonaliseerd zijn en indien daar een geldige reden voor is. Als uw naam, initiaal etc. op het bestelde artikel is gedrukt, kunt u deze niet retourneren.

1.2 Voor producten die op geen enkele wijze gepersonaliseerd zijn, geldt het herroepingsrecht met een standaard bedenktijd van 14 kalenderdagen. De producten dienen onbeschadigd en in de originele onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd naar een door Leuke Bedrukkingen aangegeven adres in Nederland. De kosten voor retour zenden zijn voor rekening van de klant.

1.3 Er is één manier om uw bestelling naar ons terug te sturen.

U kunt een mailtje sturen naar: info@leukebedrukkingen.nl

Vermeld hierin uw voor – en achternaam, uw factuurnummer en reden van retour. Wij nemen contact met uw op via de mail en sturen u het retouradres, mits de klacht gerechtvaardigd is.

1.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.

1.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, heeft Leuke Bedrukkingen het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

1.6 Eigen risico koper