Leukebedrukkingen, that's fun

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Hoi, welkom in mijn webshop.

 

Even voorstellen ....

 

Ik ben Ton Huisman van Leukebedrukkingen.nl. Ik heb het grootste gedeelte van mijn leven in de beveiliging gewerkt.
3 jaar geleden heb ik een mogelijkheid gekregen om een eigen bedrijf te beginnen namelijk Leukebedrukkingen.nl

Mijn hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht. 

Klanten stellen mij vaak de vraag waar onze producten vandaan komen, hoe wij de verzending en productie garanderen en welke unieke mogelijkheden er zijn of gaan komen.

Voordat ik dieper in ga op de vragen wil ik u garanderen dat alle producten die wij aanbieden van uitstekende kwaliteit zijn en qua bedrukking uniek.

Voor 99% ontwerpen we de designs zelf en maakt dit de bedrukking uniek in zijn soort. Dit geldt o.a. voor alle producten die inmiddels zijn gepubliceerd op mijn website.

Voorbeelden van designbedrukking

 

In mijn zoektocht om dit te realiseren heb ik een aantal partners gevonden waar ik mee samenwerk voor bedrukking en verzending. Dit om een goede prijsverhouding te kunnen garanderen.

Deze partners bieden mij de mogelijkheden: 

 1. Om mijn designs te laten bedrukken op streng geselecteerde artikelen. Dit kunnen kledingstukken zijn maar ook artikelen zoals o.a. Mokken en Tassen. 
 2. Na het bedrukken tevens het verzenden van de producten te verzorgen.
 3. In bulk te leveren tegen gereduceerde prijzen. Wilt u hier meer info over hebben mail mij via info@leukebedrukkingen.nl of bel mij persoonlijk. Dit kan interessant zijn voor bedrijfsverenigingen, merchandising, carnaval verenigingen, sportverenigingen, familiebedrukking etc.

Dagelijks ben ik aan het kijken of we artikelen kunnen vinden die uniek zijn in hun soort en geschikt zijn.

Product Personalisatie

Daarnaast bieden wij op zeer korte termijn de mogelijkheid om een product te personaliseren met een eigen foto of afbeelding. Zodra dit actief is zal ik dit zo snel mogelijk met u delen.

Om dit zo goed mogelijk met u te delen wil ik u vragen:

 1. U te abonneren op onze nieuwsbrief met uw emailadres
 2. Of alvast een account aan te maken op onze site.

Dit verplicht u niet direct tot het doen van een bestelling maar stelt mij beter in staat u persoonlijk van eventuele nieuwe ontwikkelingen en producten op de hoogte te stellen.

Wat gebeurt er met uw bestelling

 • U doet een bestelling en doet een betaling. 
 • U krijgt van ons een bevestigingsmail voorzien van uw klantgegevens, product en ordernummer.
 • Na uw bestelling wordt er direct een order gestuurd aan onze partner, indien van toepassing. 
 • De order wordt in behandeling genomen, verwerkt, en verzonden.
 • U krijgt ook hier een mailbevestiging van inclusief track en tracé code.
 • Uw order kunt u via onze chatfunctie op de website direct volgen door uw bestelnummer in te toetsen. Deze chatfunctie geeft u tevens de mogelijkheid uw vragen en opmerkingen met mij te delen.
 • Wij streven ernaar om voor alle producten een productie en verzendtijd te realiseren tussen 3 en 6 dagen. Dit heeft grotendeels te maken met de kwaliteit die wij eisen van onze partners en die wij naar u toe moeten kunnen garanderen. 
 • Na ontvangst van het product heeft u de mogelijkheid om uw product te beoordelen. Bent u niet tevreden kunt u conform de instructies op de pakbon ons dit zo snel mogelijk laten weten.
 • Bent u geheel tevreden, wil ik u vragen om uw ervaringen met ons product te delen. Dit kunt u doen middels een review direct bij het door u bestelde product. U mag dit ook gewoon per mail aan ons kenbaar maken.
 • Uw review geeft ons direct de mogelijkheid om onze kwaliteit te borgen en waar mogelijk bij te stellen. Daarnaast helpt u andere toekomstige klanten in hun keuze..

Wat ik absoluut wil benadrukken is dat wij door deze werkwijze met streng geselecteerde partners ook duurzaam willen werken. Hiervoor hanteren wij een aantal uitgangspunten waar onze partners aan dienen te voldoen.

Uitgangspunten Duurzaamheid

 • Op bestelling gemaakt
 • Afval beperken
 • Efficiënte verzending

Op bestelling gemaakt

Elke aankoop, groot of klein, heeft een voetafdruk. U kiest de grootte van het teken dat u op de planeet wilt achterlaten, en wij willen u helpen een verstandige keuze te maken. 

Afval beperken

Een op de vijf kledingstukken belandt op de vuilstort zonder ook maar één keer gedragen te worden. Door voor onze werkwijze te kiezen, kiest u voor artikelen die pas worden gemaakt op het moment dat de bestelling wordt geplaatst, waardoor er minder stof wordt verspild dan bij conventionele productie.

Efficiënte verzending

Wij vinden het belangrijk om onze verpakking zo veel mogelijk af te stemmen op de artikelen in uw bestelling. Hierdoor vermijden wij dat wij onnodig ruimte moeten opvullen in grote dozen zoals dit gebeurt bij veel van onze concurrenten. 

U mag ons hier ook ten alle tijde op aanspreken als u vindt dat wij hierin kunnen verbeteren. U kunt erop vertrouwen dat uw mening gehoord wordt.

Elke partner met wie wij samenwerken moet voldoen aan onze uitgangspunten met betrekking tot duurzaam werken.

Tot zover mijn uitleg. Ik hoop dat u meer inzicht heeft gekregen in onze werkwijze.

Tot slot:

Elk idee is welkom.

Mocht u zelf ideeën hebben wat u graag zou willen zien of wat wij voor u kunnen doen, laat het mij weten. Op deze wijze proberen wij zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. 

Ook als u onze prijzen te hoog vindt of niet in verhouding mag u dit ons laten weten. Wij zijn een startend bedrijf dat zich in positieve zin wil onderscheiden in prijs/kwaliteit, inspelend op de wensen van onze klanten. Dit alles om voor u een uniek product te kunnen maken.

Ton Huisman

Oprichter Leukebedrukkingen.nl

 

translation missing: en.general.search.loading